ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ

 

Περιλαμβάνει λεπτομέρειες σχετικά με τους τρόπους αποστολής, τους αναμενόμενους χρόνους παράδοσης, τα έξοδα αποστολής,  τις πληροφορίες παρακολούθησης, τους περιορισμούς αποστολής και τις διεθνείς αποστολές.

 

Τρόποι Αποστολής:

Για την παράδοση των παραγγελιών σας η BASEHIT συνεργάζεται με τις μεταφορικές: ACS Courier (για Ελλάδα και Κύπρο), ΤΝΤ (Ευρωπαική Ένωση).

 

 

1. ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΜΕ COURIER

 

1Α. Παράδοση εντός Ελλάδος

 

Όλες οι παραγγελίες εντός Ελλάδος θα παραδίδονται με ACS Courier. Τα προϊόντα μας μπορούν να παραδοθούν οπουδήποτε εντός Ελλάδος, και συγκεκριμένα στην διεύθυνση που έχετε δηλώσει στην παραγγελία σας.

 

Ημέρες & ώρες παράδοσης:

Οι παραδόσεις γίνονται καθημερινά από την ACS, εκτός από τα Σαββατοκύριακα και τις επίσημες αργίες, από τις 09:00 έως τις 18:00 για την Αττική. Για την υπόλοιπη Ελλάδα, οι ώρες παράδοσης θα είναι σύμφωνες με το ωράριο λειτουργίας του τοπικού συνεργάτη ή γραφείου της ACS.

 

Χρόνοι παράδοσης:

Ο χρόνος παράδοσης όλων των παραγγελιών είναι 2-4 εργάσιμες ημέρες,  ενώ για τις δυσπρόσιτες περιοχές (ΔΣ) φτάνει και τις 4-7 εργάσιμες ημέρες. Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις δυσπρόσιτες περιοχές, μπορείτε να μεταβείτε στον ιστότοπο της ACS.

 

Έξοδα αποστολής:

 • Η χρέωση των μεταφορικών είναι 2,50€  για παραγγελίες έως 60.00
 • Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 60.00
 • Χρέωση αντικαταβολής: 2,80
 • Για αγορές άνω των 60.00€ με τρόπο πληρωμής αντικαταβολή χρεώνεται μόνο το κόστος της αντικαταβολής 2,80

* Στις παραπάνω αξίες συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ.

Σε περίπτωση αδυναμίας παράδοσης την πρώτη ημέρα, λόγω απουσίας του παραλήπτη ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο, η ACS θα επικοινωνήσει τηλεφωνικώς ή θα αφήσει ειδοποίηση. Στη συνέχεια,  θα επιδιώξει παράδοση την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Εάν η παράδοση δεν πραγματοποιηθεί και την δεύτερη φορά, τα δέματα θα παραμείνουν για 10 ημερολογιακές ημέρες στην τοπική Acs Courier και μετά τις 10 μέρες αυτομάτως και χωρίς προειδοποίηση θα επιστρέφουν στις κεντρικές αποθήκες της EMERSON: Πανός 28, Γαλάτσι, 11146, Αθήνα, Ελλάδα

 

1Β. Παράδοση στην Κύπρο

Ημέρες & ώρες παράδοσης:
Όλες οι παραγγελίες στην Κύπρο παραδίδονται με Acs CourierΟι παραδόσεις γίνονται καθημερινά, εκτός από τα Σαββατοκύριακα και τις επίσημες αργίες. Oι ώρες παράδοσης θα είναι σύμφωνες με το ωράριο λειτουργίας της τοπικής ACS Κύπρου. 

Χρόνοι παράδοσης:

Ο χρόνος παράδοσης όλων των παραγγελιών είναι 5-7 εργάσιμες ημέρες. 

 

Έξοδα αποστολής:

 • Η χρέωση των μεταφορικών είναι 7,00€.
 • Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 100.00

 

1Γ. Παράδοση σε χώρες της Ευρωπαικής Ένωσης

Όλες οι παραγγελίες εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης (εκτός της Κύπρου), θα παραδίδονται με την μεταφορική TNT.

 

Ημέρες & ώρες παράδοσης:

Οι παραδόσεις γίνονται σε μέρες και ώρες που είναι σύμφωνες με τον κανονισμό λειτουργίας της τοπικής ταχυμεταφοράς TNT. Ρωτήστε το τοπικό γραφείο ταχυμεταφορών TNT για περισσότερες πληροφορίες, ή μεταβείτε στο:  

https://www.tnt.com/express/en_gr/site/shipping-tools/tracking.html

 

Χρόνοι παράδοσης:

Economy Express αποστολή (6-10 ημέρες)
Express αποστολή (2-6 ημέρες)

 

Έξοδα αποστολής:

Οι χρεώσεις υπολογίζονται κατά την ολοκλήρωση (Check out) της παραγγελίας. Η διαμόρφωση και η τελική χρέωση των μεταφορικών εξαρτάται από:

 • Tην ζώνη χρέωσης / χώρα αποστολής
 • Την επιλογή υπηρεσίας παράδοσης: Economy Express / Express
 • Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 160 

Χρόνοι διεκπεραίωσης και αποστολής παραγγελιών: 
Για παραγγελίες που γίνονται καθημερινές  πριν από τις 12:00 και είναι διαθέσιμες στην αποθήκη μας, θα διεκπεραιώνονται την ίδια ημέρα.
Για παραγγελίες που γίνονται καθημερινές μετά τις 12:00 και Σαββατοκύριακα και είναι διαθέσιμες στην αποθήκη μας, θα διεκπεραιώνονται την επόμενη εργάσιμη μέρα.

Καθυστερημένες ή χαμένες παραγγελίες: 
Στην περίπτωση που η παράδοση έχει καθυστερήσει παραπάνω από το αναμενόμενο διάστημα, θα πρέπει να επικοινωνήσετε μέσω e-mail στο: eshop@basehit.gr ή μέσω τηλεφώνου στο 210 7104447 (από Δευτέρα έως Παρασκευή 09:30 – 18:00). Είμαστε στην διάθεση σας να σας εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Δεν μπορούμε να αναλάβουμε την ευθύνη για καθυστερήσεις που προκαλούνται από την μεταφορική εταιρία που συνεργαζόμαστε.

Για την περίοδο παραγγελιών με φόρτο εργασίας όπως: Black Friday, δεκαπενθήμερα εκπτώσεων, εκπτωτικές περιόδους, τέλος του έτους, Μεγάλη Εβδομάδα και γενικά αν συντρέχουν λόγοι ανωτέρας βίας, ενδέχεται να υπάρξουν καθυστερήσεις στις αποστολές και στις παραδόσεις. Οι καθυστερήσεις  σε κάποιες περιπτώσεις μπορούν να ξεπεράσουν τις 5-10 εργάσιμες ημέρες  για παραγγελίες εντός Ελλάδας και τις 10-15 εργάσιμες ημέρες για παραγγελίες εξωτερικού. 

Λάθος ή ελλιπής διεύθυνση:
Εάν το δέμα σας επιστραφεί σε εμάς λόγω λανθασμένης ή ελλιπούς διεύθυνσης, πρέπει να πληρώσετε εκ νέου όλο το κόστος μεταφοράς για να σταλεί η παραγγελία σας σε διορθωμένη διεύθυνση. Δεν φέρουμε ευθύνη για την απώλεια της παραγγελίας σας, εάν η διεύθυνση που παρέχεται είναι ελλιπής ή λανθασμένη.

 

Όλες οι ώρες που αναφέρονται παραπάνω είναι τοπική ώρα Ελλάδας (GMT +2).

 

 

2. BOX NOW

 

Μπορείς να παραλάβεις την παραγγελία σου από ένα ντουλάπι Box Now της επιλογής σου. Μάθετε πώς λειτουργεί εδώ.

 

Έξοδα αποστολής:

 • Η χρέωση των μεταφορικών είναι 2,30€  για παραγγελίες έως 60.00
 • Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 60.00