ΜΕΘΟΔΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

 

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, η BASEHIT έχει ενσωματώσει πολλούς εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής. Μπορείτε να επιλέξετε οποίον επιθυμείτε για την πληρωμή των αγορών σας, στην σελίδα checkout (Ταμείο), αμέσως πριν την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας. Η ενεργοποίηση του εκάστοτε τρόπου πληρωμής εξαρτάται από διάφορους παράγοντες όπως ο τρόπος αποστολής, η διεύθυνση παράδοσης, η αξία της παραγγελίας κα.

 

Όλες οι συναλλαγές στην ιστοσελίδα μας γίνονται σε € (ευρώ), οπότε για να μάθετε την ακριβή ισοτιμία θα πρέπει να απευθυνθείτε στην τράπεζα που ανήκει η κάρτα  που χρησιμοποιείτε.

 

 

1.Πληρωμή με χρεωστική/πιστωτική/προπληρωμένη κάρτα

 

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα μπορεί να δεχτεί οποιαδήποτε κάρτα: Visa, MasterCard, American Express, Maestro, Electron, πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη  Οι ηλεκτρονικές συναλλαγές  μέσω καρτών πραγματοποιούνται από την τράπεζα EFG EUROBANK, ή την εκάστοτε συνεργαζόμενη με την εταιρία μας  τράπεζα , η οποία θα εγκρίνει την πληρωμή της συναλλαγής. Η EFG EUROBANK  μας έχει εγγυηθεί ότι διασφαλίζει την ασφάλεια των συναλλαγών χάρη στα αξιόπιστα και πιστοποιημένα συστήματα κρυπτογράφησης της. 

Εφόσον επιλέξετε πληρωμή με την Πιστωτική / Χρεωστική / Προπληρωμένη  σας κάρτα, η τελική χρέωση γίνεται με την επιτυχή ολοκλήρωση της παραγγελίας σας προς την «BASEHIT».

 

Η πληρωμή με κάρτα προσφέρεται μόνο για on-Line παραγγελίες από το www.basehit.gr

 

 

2.Πληρωμή με Αντικαταβολή 

 

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας, κατά την παράδοση στην διεύθυνση που έχετε δηλώσει, πληρώνοντας το συνολικό ποσό της παραγγελίας σας στον διανομέα που θα σας παραδώσει τα προϊόντα. Η αντικαταβολή πληρώνεται μόνο με μετρητά και είναι δεκτή για ποσά έως 499€ (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ) .
 

Το κόστος χρέωσης της αποστολής με αντικαταβολή είναι +2.80€ ( συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ)), και ισχύει για αποστολή στην Ελλάδα. Η αντικαταβολή δεν είναι διαθέσιμη για παραγγελίες εκτός Ελλάδας.

 

 

3.PayPal

 

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το PayPal, ο οποίος είναι ένας ασφαλής και εγκεκριμένος τρόπος πληρωμής. Ο λογαριασμός σας θα χρεωθεί την ημέρα της  επιτυχούς ολοκλήρωσης της παραγγελίας σας.  Για πληροφορίες σχετικά με την υπηρεσία PayPal θα πρέπει να απευθυνθείτε στην ιστοσελίδα της υπηρεσίας. Οι παραγγελίες με τρόπο πληρωμής PayPal υπόκεινται σε επιπλέον ελέγχους από την εταιρία μας και ενδέχεται να σας ζητηθούν επιπλέον στοιχεία ταυτοποίησης των στοιχείων σας.

 

 

4.Πληρωμή με Klarna

 

Αγοράστε τώρα, πληρώστε αργότερα με Klarna.

Με τη μέθοδο πληρωμής Klarna, έχετε τη δυνατότητα να αγοράστε τώρα και να πληρώστε αργότερα, σε 3 άτοκες δόσεις, χωρίς την χρήση πιστωτικής κάρτας. Η πρώτη δόση καταβάλλεται με την ολοκλήρωση και αποστολή της παραγγελίας σου και οι επόμενες δύο δόσεις λαμβάνονται αυτόματα κάθε 30 ημέρες από τον τραπεζικό λογαρισμό, την πιστωτική ή χρεωστική κάρτα της επιλογής σου.

 

 

5.Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

 

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε τραπεζική κατάθεση για να πληρώσετε την παραγγελία σας χρησιμοποιώντας έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς. Σε αυτή την περίπτωση, θα πρέπει πρώτα να  επιβεβαιώσουμε την παραγγελίας σας και ύστερα να γίνει η κατάθεση και να σταλεί το αποδεικτικό της συναλλαγής στο emaileshop@basehit.gr (παρακαλούμε στο αποδεικτικό  να φαίνεται καθαρά το επώνυμο που χρησιμοποιήθηκε για την παραγγελία ή  o αριθμός της παραγγελίας σας). Η επεξεργασία της παραγγελίας σας θα ξεκινήσει μόνο μετά την επιβεβαίωση κατάθεσης και ο χρόνος παράδοσης υπολογίζεται από τότε. Παρακαλούμε κρατήστε το αποδεικτικό της συναλλαγής σας. 

 

Τραπεζικοί λογαριασμοί διαθέσιμοι για Κατάθεση:

 

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 

IBANGR86 0172 1470 0051 4710 1430 307
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ : ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΑΝΑΡΓΥΡΟΥ Κ ΣΙΑ ΟΕ

 

ALPHA BANK

IBAN: GR19 0140 1580 1580 0232 0003 314
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ : ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΑΝΑΡΓΥΡΟΥ Κ ΣΙΑ ΟΕ

 

ΤΡΑΠΕΖΑ EUROBANK

IBANGR4802602530000470201380003
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΑΝΑΡΓΥΡΟΥ & ΣΙΑ ΟΕ

 

 

Σημείωση: Εάν δεν έχει επιβεβαιωθεί η κατάθεση εντός 5 εργάσιμων ημερών, η παραγγελία θα ακυρώνεται.

Αναφέρατε στα σχόλια της κατάθεσης τον αριθμό παραγγελίας.

 

 

6.Έλεγχος πληρωμών

Όλες οι παραγγελίες υπόκεινται σε επιπλέον ελέγχους από την BASEHIT, η οποία διατηρεί το δικαίωμα να σας ζητήσει:

  • Να προσκομίσετε επιπλέον έγγραφα για ταυτοποίηση των στοιχεία σας,
  • Να γίνει αλλαγή από τον επιλεγμένο τρόπο πληρωμής σε κάποιον άλλο
  • Να απορρίψει την παραγγελία σας και να μην την κάνει αποδεκτή

 

 

7.Ασφάλεια Πληρωμών

 

7.1 Η «BASEHIT» δεν έχει πρόσβαση στα τραπεζικά σας δεδομένα, και δεν αποθηκεύει πληροφορίες σχετικές με την τράπεζα σας ή με την πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα σας.

7.2 Η «BASEHIT» δεν θα ευθύνεται για τυχόν ζημιές ή απώλειες (άμεσες ή έμμεσες) που θα υφίσταται ο κάτοχος, του οποίου η κάρτα χρησιμοποιείται παράνομα ή χρησιμοποιείται με μη εξουσιοδοτημένο τρόπο.

7.3 Η «BASEHIT» δεν ευθύνεται για τυχόν προκληθείσα ζημία  στον εξοπλισμό του υπολογιστή σας από ιούς, worms, προγράμματα spyware, ή άλλα παρεμφερή κατά τη διάρκεια της σύνδεσης σας με την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε βεβαιωθείτε ότι διαθέτετε πρόγραμμα anti-virusfirewalls και ότι τα υπόλοιπα προγράμματα προστασίας του υπολογιστή σας είναι ενημερωμένα.

 

Σε κάθε περίπτωση που θα χρειαστείτε βοήθεια για τους τρόπους πληρωμής, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών + 30 2107104447 ή να στείλετε το αίτημά σας στο: eshop@basehit.gr.